Pääkuva

Tietoa valmistajasta

Alessandro on Saksan johtavia rakennekynsi- ja käsienhoitotuotevalmistajia jo vuodesta 1989.

Yksilölliset käsienhoitotuotteet antavat käsille niiden tarvitsemaa kosteutta, ravinteita ja suojaa ulkoisilta rasituksilta. Ainutlaatuinen manikyyriohjelma luonnollisille kynsille koostuu yksilöllisistä hoitotuotteista eri kynsityypeille. Laajasta valikoimasta erikoistuotteita löytyy ratkaisu kaikkiin kynsiongelmiin. Toisiaan täydentävät tuotteet lisäävät kynsien kestävyyttä, elinvoimaa ja kauneutta.

Laadukkaat ja kestävät rakennekynnet ovat työskentelyn aikana täysin hajuttomat ja ne vahvistavat luonnollista kynttä jopa 80 %. Laajasta valikoimasta geelejä ja tippejä löytyy jokaiselle kynsityypille ihanteellinen ja kestävyyttä takaava vaihtoehto.

Alessandron perustaja rouva Silvia Troska avasi 70-luvulla ensimmäisen hoitolansa. Vuonna 1983 Troska lahti USA:han syventämään osaamistaan kynsimuotoilun eri tekniikoista, tavoitteenaan löytää parempi ja terveellisempi tapa tehdä rakennekynsiä. Vuonna 1989 hän perusti yrityksen nimeltä Alessandro, joka alusta lähtien toi maahan ja myi kynsimuotoilutuotteita ammattilaisille Saksassa. Hän myös kehitteli USA:ssa opittua menetelmää ja kehitti yhteistyössä kemistien kanssa ainutlaatuisen Soft Gel -rakennegeelin. Vuosien saatossa hän kehitteli myös luonnollisille kynsille yksilöllisesti hoitavan ja hemmottelevan Nail Spa -linjan sekä käsien iholle laadukkaan Hands!Up-käsihoitolinjan. Tuotevalikoima täydentyi myöhemmin ammattilaisille ja kuluttajille suunnitellulla tehokkaalla Pedix-jalkojenhoitolinjalla. Vuonna 2008 lanseerattiin ylellinen, hemmotteleva, tämän päivä naisen jalkojen kotihoitoon tarkoitettu Stiletto-linja.

Silvia Troska on saanut useasti merkittävää tunnustusta elämäntyöstään, yrityksen ainutlaatuisesta imagosta ja tuotelinjojen huimasta menestyksestä; hän sai mm. vuonna 1998 eurooppalaisen yrittäjätittelin ja vuonna 2002 Hands!Up-linja palkittiin Cosmopolitan-lehden Prix de Beauté -tunnustuksella.

www.alessandro.de