Pääkuva

Mercatura Cosmetics (Lipogen/Stagecolor)

100-prosenttisen omistautunut kauneudenhoitoon

Mercatura Cosmetics on yli 15 vuoden ajan omistautunut kauneudenhoitoalalle ja tänä päivänä yli 20 000 kauneushoitolaa jopa 50 maassa luottavat Mercaturan asiantuntemukseen ja pitkään kokemukseen. Tuotteet seuraavat dermatologian viimeisimpiä tutkimuslöytöjä ja ovat pitkän tuotesuunnittelun ja raaka-ainekehityksen tulos. Lopputuloksena on huippulaatu ja tehokkaat ratkaisut.

Yrityksen perustajat

Mercatura Cosmetics perustettiin vuonna 1978 J.-Torsten Bauschin ja C.-Julius Heubergerin toimesta. Luottaen heidän toimintaperiaatteisiin ja ammattilaisten tukeen, he loivat uudenaikaisen yrityksen yli 100 työntekijällä. Tänään Mercatura Cosmetics on menestyksekäs kosmetiikkavalmistaja ja liikepartneri kosmetologeille ympäri maailman.

Tuotekehityksen edelläkävijä

Lipogen® -hoitofilosofia on Mercatura Cosmetics -tutkimuslaboratorioiden vuosien kestävän kehityksen tulos ja perustuu uusimpiin dermatologisiin tutkimustuloksiin. Näin tuotteissa hyödynnetään pienen molekyylirakenteen tuomat edut ja yhdistetään tutkitusti tehokkaat kasvipohjaiset raaka-aineet ja uusimpien aktiiviaineiden kanssa.

Uusimmat kaavat ja luonnollisten raaka-aineiden tarkka laatuvalvonta ovat etusijalla kehitys- ja tuotejohdolle.

Mielikuva, estetiikka ja design

Mercatura Cosmetics yhdistää estetiikan, käytännöllisyyden ja myynninedistämisen aivan uudella tavalla. Alati uusia ideoita hakeva markkinointi- ja muotoiluosasto suunnittelee ja luo uusia tuote- ja pakkausmuotoja, tuotetelineitä, mainos- ja promootiomateriaalia.