Kauneudenhoitoalan ammattilainen,

Oletko harkinnut tuotevalikoimasi päivittämistä? 
Nyt voit tilata tutustumispakkaukset sinua kiinnostavista sarjoista ja tutustua tuotteisiimme!

Saat meiltä kaiken tarvittavan sinua ja asiakkaitasi varten! Haluamme esitellä sinulle tuotesarjamme, jotta voit halutessasi kasvattaa valikoimaasi. Tarjoamme vain parhaita tuotteita, joiden avulla sinun on helppo tehdä asiakkaasi onnelliseksi.

Ilmoita meille mitkä sarjat sinua kiinnostavat ja me lähetämme sinulle tutustumispakkaukset ja tarjouksemme!

Tarjoamme sinulle myös poikkeuksellisen hyvät tarjoukset sarjoistamme ensiostotilaukseesi.
Tarjoukset ovat voimassa kolme viikkoa tutustumispakkauksen tilaamisesta.

Phytomer ja Vie Collection
Ostaessasi 600 eurolla myyntituotteita, saat 300 euron arvosta ammattituotteita kaupan päälle.
Lisäksi saat myös tuotekoulutuksen ja työasun veloituksetta.

Stagecolor
Tilatessasi Perfect Lash Collection -aloituspakkauksen, saat pöytätelineen, testerit ja yhden vapaavalintaisen ripsivärin kaupan päälle. Etusi arvo on 85€.
Aloituspakkaus sisältää:
4 x MASCARA XTREME VOLUME 12 ml – Tuuheuttava & pidentävä ripsiväri
4 x MASCARA HIGH DEFINITION & LENGTH 12 ml – Pidentävä & erotteleva ripsiväri
4 x MASCARA OPTIMUM CURL 12 ml – Taivuttava ripsiväri
4 x MASCARA ULTRA SENSITIVE 12 ml – Ripsiväri herkille silmille
4 x MASCARA PERFECT STAY WATERPROOF 12 ml – Vedenkestävä ripsiväri
Arvo yhteensä 270€.

Alessandro
Tilatessasi FX-One -tutustumispakkauksen, saat Ultimate Shine Non Sticky Clear 7,5 ml -päällysgeelin ja Crystal Swarovski Strass 1,4 mm 100 kpl -strassit kaupan päälle. Lahjojen arvo on 26,30€.
Tutustumispakkaus sisältää Bond Sensitive -pohjustusgeelin, FX-One Superflex 15 g -muotoilugeelin, FX-One Regular 15 g -muotoilugeelin ja FX-One Hard 15 g -muotoilugeelin. Arvo yhteensä 104€.
Hapottomat FX-One geelit luonnollisen kynnen vahvistukseen ja kynsipidennyksiin. Geelit sopivat kaikille kynsityypeille ja kovettuvat sekä UV- että LED-lampun alla. Geelit eivät aiheuta kuumottavaa tunnetta kovettuessaan ja itsemuotoutuvuutensa ansiosta ne ovat helposti viilattavia.

HandSpa- ja Pedix -tuotteet
Ostaessasi 300 eurolla myyntituotteita, saat 150 euron arvosta ammattituotteita kaupan päälle.

Phytomer

Ranskalainen, merellinen ihonhoitosarja, joka sisältää erilaisia hemmottelevia kasvo- ja vartalohoitoja. Phytomer hyödyntää puhtaita, merellisiä raaka-aineita tuotteissaan ja suurin osa aktiivi- ja raaka-aineista kerätään, kehitetään ja valmistetaan tuotesarjan omassa laboratoriossa. Tuotteet ovat ainutlaatuisen hellävaraisia ja allergisoivat vain hyvin harvoin. Phytomer mahdollistaa vartalohoitojen tekemisen myös ilman ammetta tai suihkua. Tuotteita myydään kauneushoitoloissa ja kylpylöissä ympäri maan sekä valikoiduissa Sokoksissa ja Emotioneissa. Brändi on tunnettu ja vahva.

Alessandro

Tunnettu saksalainen käsihoito-, manikyyri-, pedikyyri- ja rakennekynsisarja. Ammattilaisten ammattilaisille kehittämä korkealuokkainen tuotesarja, jossa on laaja valikoima eri tuotelinjoja ja tekniikoita myyntiin ja ammattikäyttöön. Voit valita juuri sinulle sopivan valikoiman tarpeesi mukaan. Alessandro sisältää Hand!Spa-käsihoitolinjan, parafiinihoidot, yksilöllisen Nail Spa -manikyyri- ja kynsihoitolinjan sekä hemmottelevan ja tehokkaan Pedix-jalkahoitolinjan.

Vie Collection
Vie Collection on saanut inspiraationsa esteettisestä lääketieteestä. Sarja on dermokosmetiikan edelläkävijä, joka on keskittynyt ihon nuorukkuuden säilyttämiseen. Vie Collectionin tutkijat toimivat tiiviissä yhteistyössä plastikkakirurgin kanssa, hoitojen ja tuotteiden tehon vahvistamiseksi. Sarja hyödyntää dermokosmetiikan tunnetuimpia aktiiviaineita.

Stagecolor

Innovatiivinen, saksalainen ammattimeikkisarja, johon kuuluu laaja valikoima tuotteita ammattikäyttöön ja myyntiin. Stagecolor on kehitetty palvelemaan niin ammattimaskeeraajia, kosmetologeja kuin kuluttajiakin. Sarjan tuotteet sisältävät paljon pigmenttiä ja hoitavia aineosia, jotka kosteuttavat ja huolehtivat ihon hyvinvoinnista ja kauneudesta.

Hoitotarvikkeet

Meiltä saat yritykseesi myös paperi- ja desinfiointituotteet kätevästi samasta talosta! Valikoimaamme kuuluu muun muassa suojaliinat, myssyt, vanulaput ja vanupuikot sekä kasvopaperit.

Voit tutustua tuotesarjoihimme myös nettisivuillamme www.sagabeauty.fi
ja tuotevalikoimamme löydät verkkokaupastamme www.spashop.fi
(verkkokaupassa vain kirjautuneet asiakkaat näkevät ammattituotteet ja -hinnat)

Tilaa tutustumispakkaus täyttämällä tarvittavat tiedot

Merkitse tähän osoite, johon haluat tutustumispakkauksesi lähetettävän.

Otathan meihin yhteyttä, jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, vastaamme mielellämme sinua mietityttäviin kysymyksiin. Autamme sinua mieluusti myös valitsemaan juuri sinun yritykseesi sopivat tuotteet!

Toivotamme ihanaa syksyä ja jäämme odottelemaan yhteydenottoasi!