Arvokas asiakkaamme,

Oletko harkinnut tuotevalikoimasi täydentämistä?
Nyt voit tilata tutustumispakkaukset sinua kiinnostavista sarjoista ja tutustua tuotteisiimme!

Saat meiltä kaiken tarvittavan sinua ja asiakkaitasi varten! Haluamme esitellä sinulle tuotesarjamme, jotta voit halutessasi kasvattaa valikoimaasi. Tarjoamme vain parhaita tuotteita, joiden avulla sinun on helppo tehdä asiakkaasi onnelliseksi.

Tarjoamme sinulle myös poikkeuksellisen hyvät tarjoukset sarjoistamme ensiostotilaukseesi.
Ilmoita meille mitkä sarjat sinua kiinnostavat ja me lähetämme sinulle tutustumispakkaukset ja tarjouksemme!

Voit tutustua tuotesarjoihimme myös nettisivuillamme www.sagabeauty.fi
ja tuotevalikoimamme löydät verkkokaupastamme www.spashop.fi
(verkkokaupassa vain kirjautuneet asiakkaat näkevät ammattilaistuotteet ja -hinnat)

Phytomer

Ranskalainen, merellinen ihonhoitosarja, joka sisältää erilaisia hemmottelevia kasvo- ja vartalohoitoja. Phytomer hyödyntää puhtaita, merellisiä raaka-aineita tuotteissaan ja suurin osa aktiivi- ja raaka-aineista kerätään, kehitetään ja valmistetaan tuotesarjan omassa laboratoriossa. Tuotteet ovat ainutlaatuisen hellävaraisia ja allergisoivat vain hyvin harvoin. Phytomer mahdollistaa vartalohoitojen tekemisen myös ilman ammetta tai suihkua. Tuotteita myydään kauneushoitoloissa ja kylpylöissä ympäri maan sekä valikoiduissa Sokoksissa ja Emotioneissa. Brändi on tunnettu ja vahva.

Alessandro

Tunnettu saksalainen käsihoito-, manikyyri-, pedikyyri- ja rakennekynsisarja. Ammattilaisten ammattilaisille kehittämä korkealuokkainen tuotesarja, jossa on laaja valikoima eri tuotelinjoja ja tekniikoita myyntiin ja ammattikäyttöön. Voit valita juuri sinulle sopivan valikoiman tarpeesi mukaan. Alessandro sisältää Hand!Spa-käsihoitolinjan, parafiinihoidot, yksilöllisen Nail Spa -manikyyri- ja kynsihoitolinjan sekä hemmottelevan ja tehokkaan Pedix-jalkahoitolinjan.

Vie Collection
Vie Collection on saanut inspiraationsa esteettisestä lääketieteestä. Sarja on dermokosmetiikan edelläkävijä, joka on keskittynyt ihon nuorukkuuden säilyttämiseen. Vie Collectionin tutkijat toimivat tiiviissä yhteistyössä plastikkakirurgin kanssa, hoitojen ja tuotteiden tehon vahvistamiseksi. Sarja hyödyntää dermokosmetiikan tunnetuimpia aktiiviaineita.

Stagecolor

Innovatiivinen, saksalainen ammattimeikkisarja, johon kuuluu laaja valikoima tuotteita ammattikäyttöön ja myyntiin. Stagecolor on kehitetty palvelemaan niin ammattimaskeeraajia, kosmetologeja kuin kuluttajiakin. Sarjan tuotteet sisältävät paljon pigmenttiä ja hoitavia aineosia, jotka kosteuttavat ja huolehtivat ihon hyvinvoinnista ja kauneudesta.

Hoitotarvikkeet

Meiltä saat yritykseesi myös paperi- ja desinfiointituotteet kätevästi samasta talosta! Valikoimaamme kuuluu muun muassa suojaliinat, myssyt, vanulaput ja vanupuikot sekä kasvopaperit.

Tilaa tutustumispakkaus täyttämällä tarvittavat tiedot

Merkitse tähän osoite, johon haluat tutustumispakkauksesi lähetettävän.

Otathan meihin yhteyttä, jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, vastaamme mielellämme!

Toivotamme ihanaa syksyä ja jäämme odottelemaan vastaustasi!