Matis Expressive Beauty

Erikoishoitojen ja -tuotteiden ammattisarja

Erikoishoitojen ja -tuotteiden ammattisarja

Kemisti Mavromati kehitti Matis-sarjan Pariisissa vuonna 1936 voidepohjiin erikoistuneessa laboratoriossa. Matis on seurannut alkuperäistä intohimoaan jo 80 vuoden ajan. Tänä päivänä sarja tunnetaan maailmanlaajuisesti ammattisarjana, jolla on innovatiivinen MADE IN FRANCE tieto-taito. Matis on tehokas ammattihoitojen pioneeri. Hoitotuotteet, metodit ja ainutlaatuiset hoitotekniikat ovat tehneet brändistä todellisen referenssin kauneudenhoidon maailmassa.

Tieteellinen ja tekninen brändi

Tieteellinen ja tekninen brändi

Visionäärinen ajatusmaailma, upeat koostumukset ja kehityksellinen laboratorio ovat tehneet Matis-sarjasta tieteellisen ja teknisen hoitolasarjan kärkinimen. Omat 8000 m2 laboratoriot Pariisia alueella yhdistävät tutkimus- ja kehitysosaston sekä tuotantotilat.
Matis saa vaikutteensa viimeisimmistä tieteellisistä lääketieteen, molekyylibiologian, solubiologian ja biometrologian löydöistä kehittäessään ainutlaatuisia tuotteitaan. Brändi on kehittänyt yli 180 aktiiviainekoostumusta, jotka pohjautuvat parhaisiin tieteellisiin tutkimuksiin.

Innovaatiot

Innovaatiot

Sarjasta löytyvät tuotteet, jotka vastaavat kaikkien ihotyyppien ja ihon tarpeisiin. Ainutlaatuiset ja tehokkaat hoitotuotteet vahvistavat ja tukevat hoitojen vaikutusta kotona. Sarjassa on laaja ja täydellinen valikoima kotihoitotuotteita.

• 12 linjaa kasvoille ja aurinkoon

• 1 vartalonhoitolinja

• 1 signatuuri-tuote: Cell Expert™

Yksilölliset ammattihoidot

Yksilölliset ammattihoidot

Sarjan tieteellinen ja tekninen edistyksellisyys heijastuu myös ammattihoitoihin.
Hoito-ohjelmat, tekniikat ja innovaatiot testataan tehokkuudeltaan. Hoidoilta odotetaan välittömiä tuloksia, jotka ovat ehdoton edellytys hoidoissa käyneiden tyytyväisyyteen.
Hoitovalikoimassa on jopa 13 kasvohoitoa.

Kansainvälisesti tunnettu

Kansainvälisesti tunnettu

Sarja omistautuu kehittämään tuotteita, jotka vastaavat kansainvälisiin tarpeisiin.
Tänä päivänä Matis on edustettuna 69 maassa yli 7000 myyntipisteessä.

www.matis-paris.com »