Hivamat Deep Oscillation

Lääkinnälliseksi laitteeksi luokitellun Hivamatin hoitoindikaatioita ovat lihasten rentoutus ja palautuminen, vammat, venähdykset, tulehdukset, turvotus, haavat jne. Hoito tapahtuu käsiapplikaattorin tai erikoiskäsineen kautta. Terapeutin käsien tai applikaattorin ja potilaan kudosten välille syntyy hoidon aikana sähköstaattinen kenttä, joka aikaansaa syvälle ulottuvan resonoivan värähtelyn ihossa, side- ja rasvakudoksessa, lihaksissa sekä veri- ja lymfasuonissa.

Syvävärähtely samanaikaisesti aktivoi ja rauhoittaa hoidettavat kudokset. Se stimuloi soluvälinesteiden kuljetusta ja poistumista, helpottaa imunesteiden ja kuona-aineiden pääsyä imusuonistoon ja tehostaa imusuoniston pumppausta.

Aineenvaihdunta lisääntyy ja turvotus, punoitus ja kipu vähenevät.

Hoidolla on nopea, näkyvä vaikutus myös hematoomiin.

Koska vaikutus saadaan Hivamat-hoitomenetelmässä aikaan minimaalisella mekaanisella voimalla, syvävärähtelyä on mahdollista käyttää myös erinäisissä erittäin akuuteissa vaiheissa, esimerkiksi heti trauman synnyttyä ja avoimien haavojen läheisyydessä, joissa paranemisprosessia ei ole mahdollista nopeuttaa perinteisillä hoitokeinoilla.

Hivamat Deep oscillation on lyönyt läpi nopeassa tahdissa nimenomaan lymfaterapiassa, manuaalisen hoidon tukena. Jo hyvin lyhyiden hoitoaikojen jälkeen saavutetut tulokset pitkään jatkuneiden turvotusten hoidossa ovat herättäneet innostusta, samoin laitteen vaikutuksista eri puolilta maailmaa tehdyt kliiniset tutkimukset.

Esitteet

Hoitolat

Katso lisätietoja:

Ultraäänikuvaus Hivamat Deep Oscillation -hoidosta:

”Olen kokenut sen erittäin miellyttäväksi hoitomenetelmäksi, koska se rentouttaa”

”Hivamat-hoito oli lempeän tuntuista”

”Tosi kiva, särkyni ja kipuni ovat vähentyneet selvästi”

”Minun jalkateristä poistui palelun tunne ja jalkani tuntuvat notkeammilta”

”Hivamat-hoidon ja lymfaterapian yhteydessä turvotukseni ja kipuni on hävinnyt”

”Hivamat on ollut meillä paljon käytössä, hyvin tuloksin. Olemme hoitaneet turvotuksia, lihaskipuja, akuutteja revähdyksiä sekä spastisuutta. Spastisuuteen on toiminut erittäin hyvin, asiakkaan kävely muuttunut parempaan huomattavasti.

Lisäksi olemme käyttäneet urheilijoilla laitetta lihasten rentoutukseen ja palautukseen treenin jälkeen. Olemme olleet oikein tyytyväisiä laitteeseen ja sen monipuolisuuteen.”

”Olen ollut tyytyväinen Hivamat-laitteeseen. Olen hoitanut erittäin paljon jännealueen vaivoja. Myös tehnyt palauttavia käsittelyjä.”

”Olen nyt käyttänyt hoidoissa Hivamatia viiden kuukauden ajan ja hämmästelen päivittäin sen tehokkuutta”

”Hoidin Hivamatilla omaa alaselkäänikin, joka tuli täysin kivuttomaksi 20 minuutin käsittelyllä, oli aikamoinen treenikipu ja tein lumbago-ohjelman illalla ja tänään aamulla täysin kivuton”

”Itse koen, että jollen käytä Hivamatia, hoito on huomattavasti huonompi tuloksellisesti. Kun minulta on kysytty, että mitä en antaisi pois, niin Hivamatia en koskaan! Niin kauan kun teen työtä, Hivamat on ehdottomasti mukana”

”Hivamatia käytän aina esteettisen leikkauksen jälkihoitona. Kun kasvojen kohotusleikkaus on tehty, Deep oscillation -hoito nopeuttaa turvotuksen poismenoa”

”Nämä kahdeksan vuotta mitä olen laitetta pitänyt, en milloinkaan voisi ajatellakaan, että voisin tehdä lymfaa ilman Hivamatia”

”Ja nyt voin kertoa, että nivelreumakivuista kärsinyt asiakkaani sai helpotuksen kipuihinsa neljän käsittelykerran jälkeen.

Olimme asiakkaan kanssa hyvin vaikuttuneita hoitotuloksista. Jalkateristä katosi turvotus, nivelien liikkuvuus palasi vuoden turtana olon jälkeen yms.”

”Deep oscillation tehostaa meinaan niin totaalisesti sen hoidon tulosta, että en ymmärrä että miksi kollegoilla ei ole sitä!”