Koulutus alan ammattilaisille

Saga Beautyn koulutukset on tarkoitettu kosmetologeille, maskeeraajille, kauneudenhoitoalan opiskelijoille ja muille kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Koulutukset järjestetään pääsääntöisesti Saga Beautyn tiloissa Turussa. Lisätietoja koulutuksista saat asiakaspalvelustamme 02 445 6230 tai beauty@saga.fi

Sitova ilmoittautuminen koulutuksiin tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa. Phytomer-, Matis-, Vie Collection ja Stagecolor-koulutuksiin otetaan enintään 10 henkilöä ja minimiosallistujamäärä on neljä henkilöä. Alessandro-koulutuksiin otetaan enintään kuusi henkilöä ja minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Koulutukset laskutetaan etukäteen. Alle 2 viikkoa ennen koulutusta tehdyt peruutukset veloitetaan täysihintaisena.

Ilmoittaudu koulutuksiimme

Koulutusajat ovat alustavia, pidätämme oikeuden muutoksiin. Järjestämme tarvittaessa koulutusta myös muina aikoina mahdollisuuksien mukaan.

ALESSANDRO – kynsienmuotoilun, käsien- ja jalkojenhoidon asiantuntija

Alessandro tarjoaa kattavan ja korkealuokkaisen tuotevalikoiman myyntiin ja ammattikäyttöön kaikenkokoisille hoitoloille. Saksalaisen Alessandron tuotemerkkejä ovat kaikenkattava Hand!Spa -käsihoitolinja, Pofessional Manicure -manikyyrilinja ja hemmottelevat Pedix Feet-jalkojenhoitotuotteet. Ainutlaatuinen Color Code 4 -systeemi sisältää samat värisävyt kynsilakoissa, värigeeleissä, Lac Sensation- kestolakoissa ja Striplac UV-lakoissa.

VIE COLLECTION – inspiraationa esteettinen lääketiede

Dermokosmetiikan edelläkävijä, joka on keskittynyt ihon nuorekkuuden säilyttämiseen. Kolme erikoiskasvohoitoa ihon vanhenemismuutosten hidastamiseen ja häivyttämiseen. Vie Collection tutkijat toimivat tiiviissä yhteistyössä plastiikkakirurgin kanssa, hoitojen ja tuotteiden tehon vahvistamiseksi. Sarja hyödyntää dermokosmetiikan tunnetuimpia aktiiviaineita ja lisää niiden tehokkuutta omilla innovaatioillaan.

PHYTOMER – merellisen kosmetiikan pioneeri jo yli 40 vuoden ajan

Phytomer on merellisen kauneudenhoidon asiantuntija thalassoterapian synnyinseuduilta, Saint Malosta. Täydellinen Spa -hoitosarja, joka luo merellisen maailman hoitohuoneeseen erikoistuotteillaan ja ainutlaatuisilla hoitotekniikoillaan. Phytomerin inspiraationa meren monimuotoisuus ja suojeleminen. Brändi on saanut maailmanlaajuista tunnustusta ammattitaidostaan merellisten ainesosien ja biologian asiantuntijana. Ainutlaatuisessa Phytomer signatuurihoitojen koulutuspäivässä käsitellään teoriassa ja käytännössä Pionnière XMF-tuotteet ja erikoiskasvohoito, kokonaisvaltaisesti rentouttava Oligomer®Spa -vartalonhoito sekä tehokkaasti kiinteyttävä Morpho Designer -vartalohoito.

MATIS – ihonhoidon asiantuntija vierelläsi

Ranskalainen, maailmanlaajuisesti arvostettu hoitosarja, jonka vahvuutena on tieteen ja teknologian hyödyntäminen hoitotuotteissa. Yli 75 vuoden tieto-taidon omistaminen kauneudenhoidolle, 11 tuotelinjaa ja erityiset ammattihoidot tarjoavat hoitoloille runsaasti mahdollisuuksia. Matiksella on oma tutkimus- ja kehityslaboratorio, joka tekee tiivistä yhteistyötä koulutusosaston kanssa.

STAGECOLOR – innovatiivinen ammattimeikkisarja

Stagecolor on saksalainen ammattimeikkisarja, jossa on laaja valikoima tuotteita ammattikäyttöön, myyntiin ja kotikäyttöön. Stagecolor on kehitetty palvelemaan niin ammattimaskeeraajia, kosmetologeja kuin kuluttajiakin. Sarjan tuotteet sisältävät paljon pigmenttiä ja hoitavia ainesosia, jotka kosteuttavat ja huolehtivat ihon hyvinvoinnista ja kauneudesta.

Yhteystiedot