Koulutus alan ammattilaisille

Saga Beautyn koulutukset on tarkoitettu kosmetologeille, maskeeraajille, kauneudenhoitoalan opiskelijoille ja muille kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Koulutukset järjestetään pääsääntöisesti koulutustiloissamme Turussa.
Lisätietoja koulutuksista saat asiakaspalvelustamme 02 445 6230 tai beauty@saga.fi

Sitova ilmoittautuminen koulutuksiin tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa. Phytomer, Fleur’s, Vie Collection ja Stagecolor koulutuksiin otetaan enintään 10 henkilöä ja minimiosallistujamäärä on neljä henkilöä. Alessandro koulutuksiin otetaan enintään kuusi henkilöä ja minimiosallistujamäärä on kolme henkilöä. Koulutukset laskutetaan etukäteen. Alle 2 viikkoa ennen koulutusta tehdyt peruutukset veloitetaan täysihintaisena.

Ilmoittaudu koulutuksiimme

Maahantuomme useita arvostettuja ihonhoito- ja kosmetiikkasarjoja. Valikoimassamme on erilaisia tuotteita myyntiin ja ammattikäyttöön, sekä kokonaisvaltaisiin ja hemmotteleviin spa-hoitoihin. Räätälöimme sarjakohtaiset koulutukset sinun tarpeidesi mukaan. Koulutuksemme järjestetään pääsääntöisesti koulutustiloissamme Turussa, tarvittaessa paikanpäällä hoitolassasi tai oppilaitoksessa. Ota yhteyttä meihin ja sovitaan yhdessä ajankohta joko perus- tai kertauskoulutukseen.

ALESSANDRO – kynsienmuotoilun, käsien- ja jalkojenhoidon asiantuntija

Tunnettu, saksalainen kynsienmuotoilun, käsien- ja jalkojenhoidon edelläkävijä. Ammattilaisten ammattilaisille kehittämä Alessandro tarjoaa kattavan ja korkealuokkaisen tuotevalikoiman myyntiin ja ammattikäyttöön kaikenkokoisille hoitoloille.

VIE COLLECTION – inspiraationa esteettinen lääketiede

Dermokosmetiikan edelläkävijä, joka on keskittynyt ihon nuorekkuuden säilyttämiseen. Erikoiskasvohoidot ihon ikääntymismuutosten hidastamiseen ja häivyttämiseen. Vie Collection tutkijat toimivat tiiviissä yhteistyössä plastiikkakirurgin kanssa, hoitojen ja tuotteiden tehon vahvistamiseksi. Sarja hyödyntää dermokosmetiikan tunnetuimpia aktiiviaineita ja lisää niiden tehokkuutta omilla innovaatioillaan.

PHYTOMER – kauneutta meren rannalta

Phytomer on merellisen kauneudenhoidon asiantuntija thalassoterapian synnyinseuduilta, Ranskan Saint-Malosta. Täydellinen Spa-hoitosarja, joka luo merellisen maailman hoitohuoneeseen erikoistuotteillaan ja ainutlaatuisilla hoitotekniikoillaan. Phytomerin inspiraationa on meren monimuotoisuus ja suojeleminen. Brändi on saanut maailmanlaajuista tunnustusta ammattitaidostaan merellisten ainesosien ja biologian asiantuntijana.Ainutlaatuisessa Phytomer signatuurihoitojen koulutuspäivässä käsitellään teoriassa ja käytännössä Pionnière XMF -tuotteet ja -erikoiskasvohoito, kokonaisvaltaisesti rentouttava Oligomer®Spa -vartalohoito sekä tehokkaasti kiinteyttävä Morpho Designer -vartalohoito.

FLEUR'S – touch and feel skin care

Fleur's yhdistää ylellisen, kukkien tehoa hyödyntävän ihonhoidon upeisiin aistikokemuksiin. Yli 30 kukkaisraaja-aineeta yhdistyvät Fleur'sin Florariumissa, tieteellisessä aarteessa, joka takaa näkyvät ja todistetut kauneustulokset. Naisellinen, hienostunut brändi tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia niin hoitohuoneessa kuin kotonakin. Beauty first.

STAGECOLOR – innovatiivinen ammattimeikkisarja

Make up your day! Saksalainen korkealuokkainen ammattimeikkisarja. Stagecolor on kehitetty palvelemaan niin ammattimaskeeraajia, kosmetologeja kuin kuluttajiakin. Sarjan tuotteet sisältävät paljon pigmenttiä ja hoitavia ainesosia, jotka kosteuttavat ja huolehtivat ihon hyvinvoinnista ja kauneudesta.

Yhteystiedot