Koulutus alan ammattilaisille

Saga Beautyn koulutukset on tarkoitettu kosmetologeille, maskeeraajille, kauneudenhoitoalan opiskelijoille ja muille kauneudenhoitoalan ammattilaisille.

Lisätietoja koulutuksista saat asiakaspalvelustamme 02 445 6230 tai myynti@saga.fi

TULOSSA LOKAKUUSSA (ilmoittaudu viimeistään 8.10.)
23.10. klo 17-20 Fleur’s peruskoulutus uusille asiakkaille tai kertaus konkareille / Kuopio Koulutus on ilmainen
24.10. klo 9-17 Phytomer peruskoulutus uusille asiakkaille tai kertaus konkareille / Kuopio Koulutuksen hinta 38 € (sisältää aamupalan, lounaan & iltapäiväkahvin)

Koulutuksen yhteydessä majoitus 115€/hlö sis. kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Kiinnostaako sinua tuotekoulutuksemme?

Tuomme maahan useita arvostettuja ihonhoito- ja kosmetiikkasarjoja. Valikoimassamme on erilaisia tuotteita myyntiin ja ammattikäyttöön, sekä kokonaisvaltaisiin ja hemmotteleviin spa-hoitoihin. Räätälöimme sarjakohtaiset koulutukset sinun tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä meihin ja sovitaan yhdessä ajankohta joko perus- tai kertauskoulutukseen.

PHYTOMER – merellistä ammattikosmetiikkaa

Phytomer on merellisen kauneudenhoidon asiantuntija thalassoterapian synnyinseuduilta, Ranskan Saint-Malosta. Täydellinen Spa-hoitosarja, joka luo merellisen maailman hoitohuoneeseen erikoistuotteillaan ja ainutlaatuisilla hoitotekniikoillaan. Phytomerin inspiraationa on meren monimuotoisuus ja suojeleminen. Brändi on saanut maailmanlaajuista tunnustusta ammattitaidostaan merellisten ainesosien ja biologian asiantuntijana. Tehokkaat, laadukkaat ja turvalliset tuotteet; ihoa ja ympäristöä kunnioittaen.

FLEUR'S – beauty of women

”Fleur’s saa kauneuden ja hyvinvoinnin puhkeamaan kukkaan” Fleur’s juhlii naisten kauneutta jokaisessa elämän vaiheessa. Ihonhoitotuotteet on kehitelty kauniin ja terveen ihon saavuttamiseksi. Jokainen hoito perustuu ihon tarpeisiin ja on linkitettynä naisen elämän eri vaiheisiin. Fleur's on ylellinen ammattikosmetiikkasarja ja tuhansien hoitoloiden yhteistyökumppani Ranskassa ja ympäri maailmaa.

VIE COLLECTION – inspiraationa esteettinen lääketiede

Dermokosmetiikan edelläkävijä, joka on keskittynyt ihon nuorekkuuden säilyttämiseen. Erikoiskasvohoidot ihon ikääntymismuutosten hidastamiseen ja häivyttämiseen. Vie Collection tutkijat toimivat tiiviissä yhteistyössä plastiikkakirurgin kanssa, hoitojen ja tuotteiden tehon vahvistamiseksi. Sarja hyödyntää dermokosmetiikan tunnetuimpia aktiiviaineita ja lisää niiden tehokkuutta omilla innovaatioillaan.

ALESSANDRO – käsien- ja jalkojenhoidon asiantuntija

Tunnettu saksalainen käsien- ja jalkojenhoidon edelläkävijä. Ammattilaisten ammattilaisille kehittämä Alessandro tarjoaa kattavan ja korkealuokkaisen tuotevalikoiman myyntiin ja ammattikäyttöön kaikenkokoisille hoitoloille. Valikoimassa on myös paljon suosittuja kynsilakkoja.

STAGECOLOR – innovatiivinen ammattimeikkisarja

Make up your day! Saksalainen korkealuokkainen ammattimeikkisarja. Stagecolor on kehitetty palvelemaan niin ammattimaskeeraajia, kosmetologeja kuin kuluttajiakin. Sarjan tuotteet sisältävät paljon pigmenttiä ja hoitavia ainesosia, jotka kosteuttavat ja huolehtivat ihon hyvinvoinnista ja kauneudesta.

Yhteystiedot