Phytomer

From the sea to the skin

Intohimona meri

Intohimona meri

Phytomer on tuonut meren hyötyjä ihonhoitoon lähes 50 vuoden ajan. Meri on rikkain ja monimuotoisin elementti. Meri ja merivesi toimivat täydellisesti yhdessä solujemme kanssa; ne sisältävät runsaasti ihon kauneudelle ja hyvinvoinnille tärkeitä hivenaineita ja mineraaleja.

Merellisen bioteknologian pioneeri

Merellisen bioteknologian pioneeri

Phytomer Laboratoriot ovat ihonhoitotutkimuksen kärjessä merellisen bioteknologian alueella. Menetelmä koostuu merellisten mikro-organismien viljelystä laboratoriossa uusien, täysin luonnollisten aktiivisten ainesosien tuottamiseksi. Valvomme kaikkien valmistuksen vaiheiden ekologista vastuullisuutta ja olemme sitoutuneita merten suojeluun, koska se on työmme sydän.

Autenttista kauneutta, luonnollista ja elävää

Autenttista kauneutta, luonnollista ja elävää

Phytomer tarjoaa asiakkaille kattavan hoidon, – päästä varpaisiin, vertaansa vailla olevalle hyvinvoinnille. Käsin tehtävissä hoidoissa kosmetologi on lähellä ihoa – se yhdistää kehon ja mielen ja antaa virkistävän kokonaisvaltaisen kokemuksen.

Phytomer-kylpylät ja -hoitolat

Phytomer-kylpylät ja -hoitolat

Phytomerin tuotteita on saatavana kylpylöistä, kauneushoitoloista, Sokos-tavarataloista ja Emotion-liikkeistä kautta Suomen.